Om sportsbasics.com

Ett unikt träningskoncept

Sportsbasics.com är en ”förlängning” av träningskonceptet Sportsbasics och tänkt som en hjälp för tränare, fysioterapeuter, personliga tränare och lärare att hjälpa sig själva. Det ger dig som användare ett hav av övningar så träningen kan göras än mer spännande, utmanande och varierad. Sportsbasics.com innehåller ett helt unikt nivåbaserat indelningssystem av övningar från A som är lättast till E som är svårast. Detta för att du som tränare kan träffa rätt med valet av övningar för just din atlets nivå. Detta säkrar hållbar utveckling och minimerar risken för onödiga skador. Du finner färdiga träningsprogram för många idrotter som du enkelt kan ta med dig överallt via vår App för Iphone.

Det kostar endast 49 skr / månad eller 3.500 skr för en klubb med 12 tränare i ett helt år.

Ha kul med träning!
Mats

 

 

 

Bli medlem på sportsbasics.com och bli en bättre tränare för dina aktiva. Har du ont om tid så kan du enkelt hitta färdiga träningsprogram att använda här. Är du en mer rutinerad tränare, fysioterapeut, personlig tränare eller lärare så kan du göra dina egna program och dela dem med dina aktiva. Du kan också använda sportsbasics.com som ren inspiration och scrolla runt bland övningarna. Du finner övningar för:

Fot & Ben
Mage & Rygg
Överkropp & Armar
Helkropp
Parävningar
Smidighet & Rörlighet
Kombinationer
Sportsbasics test

 

Sportsbasics.com samarbetar idag med Svenska Gymnastikförbundet,  Danska Handbollsförbundet, Holdsport.dk och det Svenska Handbollsförbundet.

Du finner många färdiga träningsprogram för Handboll, Fotboll, Gymnastik, Golf, Badminton, Tennis för att nämna några.

Kontakta mig gärna om ditt förbund vill samarbeta så utvecklar jag gärna program för er!